Funderingar i Solna

Funderingar i Solna

Egentligen ett oändligt svammel

om det mesta i livet. Eller kanske allt som händer mig... viket inte är så otroligt mycket...

3:e dagen!

XtravaganzaPosted by nyinflyttadisolna.se Sun, January 08, 2012 07:38:50
Funkar bra, men oj vilken huvudvärk jag hade igår och i förrgår! Jädrar i min lilla låda! Det gick inte över förrän 22.00 igår. Det hindrade mig ordentligt kan man säga... Men jag visste redan att det skulle hända... Så var det förra gången också. Jag gissar att det har med abstinens att göra... Socker, kaffe och cola... Japp, men nu är det över så nu är det bara att tuffa på framåt igen... ska börja med att plocka ner tvätten :-)

Jag har faktiskt gått ner 2,6 kilo redan! Iofs så gick jag upp ett kilo dagen innan jag började, men ändå, det känns verkligen najs med 2,6 :-)

Ååååkej... då var det storstädning som gäller... Och jag slipper ju släpa på 2,6 kilo extra idag, så det lär ju gå i ett huj!... eller kanske inte...

Sa jag att jag gått ner 2,6 kg?
Började äta igår!

XtravaganzaPosted by nyinflyttadisolna.se Mon, October 10, 2011 06:40:57
Jag hade svårare att bestämma mig för att börja äta än att sluta! Men jag var "tvungen" att börja nu... eller rättare sagt, jag gillade inte det jag såg i spegeln!

Alltså, jag tycker verkligen inte om mitt ansikte när jag är "smal"! Jag ser så eländig ut... även som fetast så har jag ett smalt ansikte, men då ser jag sund och normal ut. Och jag såg faktiskt overkligt bra ut på bild!!! Nu ser jag ut som jag suttit i något hemskt plågsamt läger och haft häftig tandvärk dessutom... ok, jag överdriver en aning... eh... ok, mycket, men jag tycker att jag ser sliten ut!

Vikten undrar ni kanske? Jo, jag har gått ner ca 14 kilo (varav 10 kg i ansiktet...)! Häftigt va? Jag har en helt ny garderob nu! Jag plockade fram min gamla! Sååå kul! Glad hela tiden, ärligt talat tror jag mitt humör har påverkats mest. Jag är numera GLAD! Istället för att bara hasa mig till jobbet och sedan hasa hem igen så VILL jag göra saker igen. Och jag VILL träffa människor igen! Inte leka eremit som jag gjort de sista två åren.

Jiiipppiiiii!

Det går fortfarande bra!

XtravaganzaPosted by nyinflyttadisolna.se Tue, August 30, 2011 06:35:48
I går kunde jag nästan dra av mig byxorna utan att knäppa upp! Och det syns att jag gått ner, magen har dragit sig tillbaka. Det ser mer ut än det verkar på måtten, så jag är vrålnöjd!

Jag har gått ner
- 3 cm runt låren
- 5 runt midjan
- 1 runt överarm
- 4 runt höften

Trevligt trevligt!

Men jag har nästan tröttnat på sopporna... det är lite träligt... men shakerna är suuupergoda! Rena godiset!

Nu är det bara att köra på, nu är det fett jag bränner! Härligt!

5:e dagen

XtravaganzaPosted by nyinflyttadisolna.se Sun, August 21, 2011 06:09:30
Och det går riktigt bra nu! Blev lite orolig igår eftersom jag vart hungrig på eftermiddagen/kvällen. Jag kollade klockan hela tiden i 2 timmar och undrade varför jag var så hungrig redan. I ofs så kunde jag vänta, men det var inte som det varit tidigare... När jag går ut i köket så ser jag att klockan är 2,5 tim över min "mattid"!!! Klockan i v-rummet hade stannat!!!

En sak dock, jag är mer förvirrad än vanligt... biverkning? Eller är det semesterkoma?

Jag fuskade och ställde mig på vågen idag... också... jag har gått ner 2,7 kg! Iofs bara vatten.. men ändå :-) Och jag ska inte ställa mig på vågen igen förrän om nästan 2 veckor. Det är ruskigt svårt att låta bli...

3:e dagen!

XtravaganzaPosted by nyinflyttadisolna.se Fri, August 19, 2011 07:12:21
Men vilken huvudvärk jag hade igår!!! Tur att jag tog två dagar semester till. Jag låg HELA dagen! Sov och läste varvat. Jag tror jag gick igenom en grym avgiftning. Jag drack inget kaffe (smakade vidrigt blandat med vanilj...) så där har vi en bov. Sen socker... det tror jag nästan är värst. Jag är klart sockerberoende. Jag är en kolhydratsjunkie! Men det ska ju fixa sig nu, hoppas jag!

Vaknade med huvudvärk i morse igen, fast inte lika våldsam som i går. Idag gav jag efter och provade kaffe blandat med choklad. Det var mindre vidrigt än med vanilj... men inte mycket... går att dricka med mindre våld kan man säga :-)

I går var jag inte hungrig alls... Skitkonstigt! Jag delade upp som vanligt och tappade räkningen på hur många jag druckit! Inte bra... Den sista måltiden tryckte jag i mig en hel sparrissoppa eftersom det blev så sent... De säger att dag två och tre är värst hungermässigt, speciellt dag tre... hmmm... vi får väl se :-) Det här med att dela upp är meckigt men, peppar peppar, verkar funka bra för mig.

Nu verkar huvudvärken ha försvunnit! Klart koffeinberoende alltså... Måste lära mig dricka kaffe naturellt... det jag saknar mest är mjölk och socker i kaffet... och sen tycker jag att det luktar rostat bröd hela tiden!

Andra dagen av 83 dagar!

XtravaganzaPosted by nyinflyttadisolna.se Thu, August 18, 2011 07:53:34
Gårdagen gick jättebra! Förutom att jag var klart förvirrad! Det kan iofs bero på att jag försökte lösa fem problem samtidigt...

Kan meddela att jag INTE tycker om chokladen som man blandar själv. Däremot är drickschokladen toppen! Riktigt god faktiskt!

Provade svampsoppan och den var god den med, men väldigt lik kycklingsoppan tyckte jag... Undrar om sparrisen smakar likadant också?

Jag har delat upp det i 6 halva portioner per dag, tänkte att jag lättare kan stå emot hungern då. Men vilket hattande det är med maten då... på fjärde dagen går jag absolut över till tre gånger om dagen...

Huvudvärk idag... grym huvudvärk... dricker lite vatten och håller ut så länge jag kan innan jag tar en alvedon...

Japp, då ska jag sopa kattsand! Undrar hur mycket man förbränner på det? 1 gram fett? :-)

82 dagar kvar!

Kycklingsoppa!

XtravaganzaPosted by nyinflyttadisolna.se Wed, August 17, 2011 09:33:32
Supergod! *tackolov*

Första dagen!

XtravaganzaPosted by nyinflyttadisolna.se Wed, August 17, 2011 07:57:42
Och första "måltiden". Jag blandade en halv vanilj i kaffet istället för socker och mjölk... det smakade bläääääää! Jag tryckte i mig ändå... och jag ska försöka igen... men först ska jag prova med att blanda kaffe med chokladsmaken.

Vanilj på egen hand... nej, inte en suck att jag äter det frivilligt igen. Nej, inte gott alls tycker jag. Men vem vet... Om någon vecka kanske man dödar för en påse... eller för en bulle...

Ja, ja, upp med fanan! Nu går vi!

PS. Det behövs verkligen... jag mätte mig just .... Åh, vad hemskt... verkligen hemskt... jag är inte van med att vara så .... stor... *ynk* DS

Next »