Funderingar i Solna

Funderingar i Solna

Egentligen ett oändligt svammel

om det mesta i livet. Eller kanske allt som händer mig... viket inte är så otroligt mycket...

Var på infomöte idag

XtravaganzaPosted by nyinflyttadisolna.se Mon, August 15, 2011 20:56:18
och min 13-åring följde med... inte lätt att erkänna att jag väger 97 kilo så att han hörde det... på morgonen... utan kläder (fast det sa jag inte högt!)... arghhhh!!!!!!

Ja, då skrev jag på! Kanske det bästa beslut jag tagit på bra länge...? Eller jo, det ÄR det!

Jag resonerar så här... om man bantar på "normalt" sätt går man ner lååångsamt men säkert och till slut får man sin belöning efter flera flera månader - en smal och vältränad kropp. Med pulver så får man belöningen först och sedan börjar kämpandet för att behålla den. Och det verkar skojigare och mer motiverande att trivas med sig själv först. Och bra mycket roligare att gå till gymmet i normalstorlek istället som en tjockis... Man är en förklädd tjockis helt enkelt, ingen ser att man egentligen är fet och bara tillfälligt smal om man inte skärper ihop sig och börjar använda den mest komplicerade muskeln - hjärnan!

Undrar om de tar foton på Xtra-tjoset. Annars måste jag tvinga min stackars tonåring till det och det vill jag helst inte utsätta honom för...

Lite kul var att han ifrågasatte varför jag skulle banta. Han tyckte det verkade helt onödigt. Stackarn... jag kanske måste kolla hans syn?

Imorgon ska jag på första gruppmötet, och på onsdag på mitt "personliga" möte (eller vad di kallart)... Undrar om det finns en snygg singelkille i rätt ålder i gruppen... DET kan man kalla sporre :-)