Funderingar i Solna

Funderingar i Solna

Egentligen ett oändligt svammel

om det mesta i livet. Eller kanske allt som händer mig... viket inte är så otroligt mycket...

Började äta igår!

XtravaganzaPosted by nyinflyttadisolna.se Mon, October 10, 2011 06:40:57
Jag hade svårare att bestämma mig för att börja äta än att sluta! Men jag var "tvungen" att börja nu... eller rättare sagt, jag gillade inte det jag såg i spegeln!

Alltså, jag tycker verkligen inte om mitt ansikte när jag är "smal"! Jag ser så eländig ut... även som fetast så har jag ett smalt ansikte, men då ser jag sund och normal ut. Och jag såg faktiskt overkligt bra ut på bild!!! Nu ser jag ut som jag suttit i något hemskt plågsamt läger och haft häftig tandvärk dessutom... ok, jag överdriver en aning... eh... ok, mycket, men jag tycker att jag ser sliten ut!

Vikten undrar ni kanske? Jo, jag har gått ner ca 14 kilo (varav 10 kg i ansiktet...)! Häftigt va? Jag har en helt ny garderob nu! Jag plockade fram min gamla! Sååå kul! Glad hela tiden, ärligt talat tror jag mitt humör har påverkats mest. Jag är numera GLAD! Istället för att bara hasa mig till jobbet och sedan hasa hem igen så VILL jag göra saker igen. Och jag VILL träffa människor igen! Inte leka eremit som jag gjort de sista två åren.

Jiiipppiiiii!