Funderingar i Solna

Funderingar i Solna

Egentligen ett oändligt svammel

om det mesta i livet. Eller kanske allt som händer mig... viket inte är så otroligt mycket...

Var på dejt igår...

PladderPosted by nyinflyttadisolna.se Sun, October 23, 2011 08:15:05
Det gick väl sådär... När jag såg honom så klack det inte till direkt... snarare en motreaktion. Typ shit, det här var inte rätt...

Jämrans sorgligt att det inte funkade eftersom det skulle vara så skönt att kunna krypa upp i någons famn...

Jag tror jag är för petig, jag hade faktiskt ingen aning om att jag var så utseendefixerad... Men det är jag, har jag upptäckt!

Han får inte vara vacker och han ska se ut på ett speciellt sätt för att jag ska falla... inte ha konstig mun eller äta på ett läskigt sätt... sen måste han få mig att skratta, ofta och mycket. Sen måste han vara grym på att kyssas och ha en stor... hmmm... sen får han inte vara för ... harkel... bonnig... men absolut inte någon Stureplanstyp (åh, vad osexigt det är!).

Rakat i ansiktet men INTE på huvudet... lååångt hår ska det helst vara... sen MÅSTE han gilla att jag dansar, kan inte han dansa, så SKA han ha vett nog att hålla sig borta från dansgolvet helt och hållet.

Sen MÅSTE han vara längre än jag. Jag vill kunna strutta runt i högklackat och ändå känna mig "liten". Nu har jag iofs inte gått i högklackat på flera år, så jag vet de sjutton om jag kan använda o-ortopediska skor fortfarande... men jag VILL HA det alternativet. Jag avskyr att känna mig som en flaggstång, komplex från barnaåren tror jag... inte så kul att vara huvudet högre än alla andra...

Han får heller inte vara missunnsam mot någon. Eller sådär läskigt snål eller skylla allt på regeringen. Eller tro sig bara ha rättigheter och inga skyldigheter alls.

Sen måste han ju tycka att jag är guds gåva till mannen och tro att ALLA andra män är grymt avundsjuka på honom som har mig :-)

Det borde vara lätt att hitta en sån kille va? Det tycker jag i alla fall... fast det har visat sig vara riktigt knepigt faktiskt... Konstigt va?